Kuulumisia koiriemme arjesta

20.5.2013 Yleisiä kuulumisia laumastamme

Laumaamme kuuluu hyvää! Tosin nämä muutamat hellepäivät ovat verottaneet vetoharjoituksia ja emme ole yli viikkoon päässeet vetämään laisinkaan. Mutta olemme lämpötilojen mukaan harrastaneet sitten jotakin muuta mm. kaupunkilla käyntiä (koiralla rinkka selässä), metsässä juoksentelua, koirapuistoilua, näyttelyissäkin olemme päässeet käymään Cool.

Karvanlähtöaika tekee tuloaan, Dora ja Diva ovatkin jo ehtineet ihan kivasti puottaa karvansa ja Dino ja Devi tulee kovaa vauhtia perässä. Lolasta ei vielä huomaa, että turkki olisi lähdössä, mutta eiköhän sekin sieltä purkaudu sopivasti kun olen pariin näyttelyyn ajatellut neidon kanssa suunnistaa Leveä hymy.

Lolalla olemme pari kertaa kokeilleet vetämistä, ja tyttöhän juoksee kuin mikäkin mielipuoli jos edellä menee toinen koira/koirat ns.jäniksenä. Odotuksemme ovat melko korkeat, kunhan tyty vaan oivaltaa mitä haluamme hänen tekevän kun valjaat on puettu päälle ja toivomme pääsevämme jäniksestä eroon mahdollisemman nopeasti (se helpottaisi harjoittelua)...

Diva ja Lola ovat erittäin hyvät ystävät ja he ovatkin yhdessä 24h/vrk:ssa Sydän.

Lola koki toissapäivänä elämänsä ensimmäisen ukkosmyräkän. Se suhtautui ukkoseen oikein hyvin, aluksi oli hieman levoton kun ei tiennyt mikä se oli mutta rauhottui pian nukkumaan kopin edessä olevalle terassille Cool.

Valtakunnassamme on kaikki hyvin!!! Leveä hymy

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

14.05 | 00:02

Hei,
Voisitko olla minuun yhteydessä sähköpostitse?
amarokodin.malamutes@hotmail.com

Terkuin Heta

...
12.05 | 14:15

Hei!

Onko vielä vapaita urospentuja?

Yst.terv. Anne ja Benjamin

...
28.05 | 10:56

Onnea teidän upealle kennelille menestyksestä. Olette sen ERInomaisesti ansainneet! :)

...
08.05 | 21:28
Etusivuni on saanut 12
Tykkäät tästä sivusta